IKC De Meerpaal

Taalklasleerkracht (0,6 fte)

IKC DeKasteeltuin_eind rgb
FTE 0,6
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 31 11 69
E-mailadres kasteeltuyn@opoz.nl
Website ikcdekasteeltuyn.nl

Taalklasleerkracht (0,6 fte)

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een leerkracht voor de Taalklaskinderen.

Wil je echt van betekenis zijn voor kinderen die nog maar kort in Nederland zijn? Ben jij die leerkracht die graag een veilige omgeving creëert voor deze kinderen?

Draag jij bij aan de bevordering van gelijke kansen door nieuwkomers taalonderwijs en een veilige omgeving te bieden? Heb jij interesse? We leren je graag kennen!

Visie en kernwaarden

Onze kindgerichte visie
​• Taal, lezen en rekenen blijven de basis.
​• Jij weet: wat je kunt, wat je wilt bereiken en wat je moet doen om daar te komen.
​• De leerkrachten begeleiden je en stimuleren jouw ontwikkeling. We leren jou: doelen stellen, zelfstandig werken en samenwerken.
​• Bij alles wat we doen gaan we respectvol met elkaar om en zorgen we samen voor een veilige omgeving.

Onze kernwaarden
​• Persoonlijke ontwikkeling
​• Verantwoordelijkheid
​• Gelijkwaardigheid
​• Samen

Positief in ontwikkeling

We zijn als school en als team positief in ontwikkeling en zetten grote stappen. Dat zien niet alleen wij, maar ook de Inspectie van het Onderwijs. Na recent onderzoek kregen we een dikke voldoende omdat er een professioneel en lerend team staat dat werkt vanuit een duidelijke visie. Komende tijd gaan ontwikkelteams verder met de plannen om bijvoorbeeld het eigenaarschap van leerlingen te verbeteren. Als professional krijg je alle ruimte om hier met je collega’s zelf invulling aan te geven.

Wil jij ook meebouwen aan goed onderwijs voor onze kinderen en inspelen op de veranderingen in de wijk? Wil jij deel uitmaken van een gezellig team, dat er voor de leerling maar ook voor elkaar is? Dan nodigen we je van harte uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een aanstelling voor 0,6 fte voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken op een gastvrije school waar je veel ruimte krijgt om mee te denken en initiatief te nemen. Wil jij jezelf ontwikkelen? We investeren graag in je en bieden veel mogelijkheden om te leren en blijven groeien!

Interesse?
​Dan kun je contact opnemen met GeertJan Nelson, 06-54956501 bellen of whatsappen!

Unknown

GeertJan Nelson, directeur

'Leiderschap en passie voor het vak staan vooropstaan in deze wijkschool. Als leerkracht ga je over lesgeven en als onderwijsassistent ondersteun je dat proces. Dat is jullie vak. Als schoolleider geef ik het team richting, ruimte en ruggensteun. Samen denken we elke dag na over wat elk kind nodig heeft om morgen weer een stap verder te komen. Ik zoek flexibele professionals met een groot leervermogen. Mensen die zich ook kwetsbaar op durven stellen om het beste uit zichzelf te halen. Zo leven we de kinderen voor hoe ze zich blijvend kunnen ontwikkelen.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht