IKC De Trinoom

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte)

IKC_DE_TRINOOM_kleur_RGBweb
FTE 0,4
Locatie Nieuwlandstraat 241, 2729 EB Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 43 17 33
E-mailadres trinoom@opoz.nl
Website ikcdetrinoom.nl

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte)

Ben jij een enthousiaste, betrokken vakleerkracht gymnastiek en ben jij op zoek naar een warme en gezellige werkplek in het hart van de wijk Oosterheem in Zoetermeer?

Bij ons draait het om de persoonlijke band met onze leerlingen, die met veel enthousiasme en plezier naar school komen. Vooral de gymlessen zijn favoriet bij onze leerlingen, en daar kunnen ze jouw expertise goed bij gebruiken. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil voor onze fantastische leerlingen!

Wij zijn vanaf 1 augustus 2024 op zoek naar een vakleerkracht gymnastiek voor 2 dagen per week (liefst op de maandag en dinsdag, want op deze dagen hebben wij de gymzaal tot onze beschikking).

Hier herken je ons aan: ​

  • ​​​Modern montessorionderwijs
  • ​Vrijheid in gebondenheid
  • Warm welkom
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Echt passend onderwijs in heterogene groepen

Jouw kracht

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd.

Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het teams als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

De 20 collega’s zijn loyaal, betrokken en gericht op samen ontwikkelen vanuit sterke verbondenheid met de montessorigedachte. De gedeelde kernwaarden zijn: ontdekken, ontwikkelen, verbinden, structuur, erkenning en uniek. De vrijheid in gebondenheid komt terug in alles, ook in het team van De Trinoom. Er is binnen gestelde kaders veel ruimte voor verschil en eigen inbreng; gelijk maar niet hetzelfde. Collegiale consultatie wordt steeds vaker ingezet als manier om te verbinden en het onderwijs door te ontwikkelen. Je krijgt uiteraard tijd om je het montessorigedachtegoed eigen te maken. Als nieuwe collega merk je meteen dat de bereidheid om jou te helpen heel groot is.

De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, LB maximaal €5.030,-- bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Petra Brooshooft, directie van IKC De Trinoom, 079-3431733, trinoom@opoz.nl.

Kom solliciteren
​Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar trinoom@opoz.nl, met als onderwerp ‘sollicitatie vakleerkracht gymnastiek’.

We zien uit naar je reactie!

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte)

A7R02300

Het team over IKC De Trinoom

'Het zien en benutten van de eigenheid en talenten van mensen vind ik belangrijk in een team. Zo kunnen we samen het onderwijs vormgeven. Ik vraag van collega’s – en de kinderen! – om verantwoordelijkheid te nemen voor hun keuzes’.

Ik doe mijn werk vanuit mijn hart voor de kinderen. We hebben de taak kinderen goed te begeleiden in de wijze waarop zij zich ontwikkelen, en ik wil dat samendoen, als team. In mijn leiderschap zorg ik daarom voor een balans tussen mijn mensgerichte en doelgerichte kant’.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht