IKC De Trinoom

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte) maandag en dinsdag (combinatie vacatures mogelijk)

IKC_DE_TRINOOM_kleur_RGBweb
FTE 0,4
Locatie Nieuwlandstraat 241, 2729 EB Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 43 17 33
E-mailadres trinoom@opoz.nl
Website ikcdetrinoom.nl

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte) maandag en dinsdag (combinatie vacatures mogelijk)

Sta je open voor ontwikkeling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je van waarde zijn voor kinderen, bijdragen aan goed onderwijs en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste en energieke vakleerkracht die van betekenis wil zijn.

Onze school

Onze school De vertaling van de montessorivisie in onder andere digitale didactiek en de unieke leesmethodiek (LIST) houden het onderwijs actueel. Ouders kiezen bewust voor deze school vanwege de specifieke manier van kinderen benaderen en laten leren. Kinderen stromen hier vaak ook in hogere leerjaren in.

De speerpunten van het team liggen op het gebied van begrijpend lezen, rekenen en zaakvakken, waarbij de identiteit en didactiek van het montessorionderwijs de basis vormen. Kinderen worden nóg beter gezien in wie ze zijn en in hun leerbehoefte, wat bijdraagt aan betere differentiatie.

Hier herken je ons aan:

  • Modern montessorionderwijs
  • Vrijheid in gebondenheid
  • Warm welkom
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Echt passend onderwijs in heterogene groepen

Jouw kracht

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

De 21 collega’s zijn loyaal, betrokken en gericht op samen ontwikkelen vanuit sterke verbondenheid met de montessorigedachte. De gedeelde kernwaarden zijn: samen, vertrouwen, oog voor het kind/de ander en trots. De vrijheid in gebondenheid komt terug in alles, ook in het team van De Trinoom. Er is binnen gestelde kaders veel ruimte voor verschil en eigen inbreng; gelijk maar niet hetzelfde. Collegiale consultatie wordt steeds vaker ingezet als manier om te verbinden en het onderwijs door te ontwikkelen. Je krijgt uiteraard tijd om je het montessorigedachtegoed eigen te maken. Als nieuwe collega merk je meteen dat de bereidheid om jou te helpen heel groot is.

De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, maximaal €4.573,- bij een fulltime aanstelling. Naast deze functie bij IKC De Trinoom zijn we binnen OPOZ voor onze andere scholen ook op zoek naar vakleerkrachten. Mogelijk kun je deze functie combineren met eenzelfde functie bij één van onze andere scholen. Raadpleeg hiervoor de website.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende functie en wil je de sfeer komen proeven in de school? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan vooral contact op met Holkje Lorié of Leonie den Dekker (directieleden) via (079) 343 17 33 of trinoom@opoz.nl.

Vakleerkracht gymnastiek (0,4 fte) maandag en dinsdag (combinatie vacatures mogelijk)

A7R02300

Holkje Lorié en Leonie den Dekker, directie

'Het zien en benutten van de eigenheid en talenten van mensen vind ik belangrijk in een team. Zo kunnen we samen het onderwijs vormgeven. Ik vraag van collega’s – en de kinderen! – om verantwoordelijkheid te nemen voor hun keuzes’, aldus Holkje.

Ik doe mijn werk vanuit mijn hart voor de kinderen. We hebben de taak kinderen goed te begeleiden in de wijze waarop zij zich ontwikkelen, en ik wil dat samendoen, als team. In mijn leiderschap zorg ik daarom voor een balans tussen mijn mensgerichte en doelgerichte kant’, aldus Leonie.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht