IKC De Tjalk

Vakleerkracht gymnastiek (0,8 fte) I dagen in overleg

IKC_DE_TJALK_kleur_RGBweb
FTE 0,8
Locatie Kadelaan 208, 2725 BR Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 46 00 60
E-mailadres tjalk@opoz.nl
Website ikcdetjalk.nl

Vakleerkracht gymnastiek (0,8 fte) I dagen in overleg

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Ben jij een enthousiaste, betrokken vakleerkracht gymnastiek en vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan een prettige en veilige leeromgeving voor onze leerlingen? Wij zijn op zoek naar een vakleerkracht gymnastiek voor 4 dagen per week.

Onze school

IKC De Tjalk staat in de buurt De Leyens te Zoetermeer en ligt pal tegen het recreatiegebied Noord Aa. De school telt ongeveer 440 kinderen verdeeld over 16 groepen. Op IKC De Tjalk werken wij aan de kwaliteit van het onderwijs door de betrokkenheid en inzicht in leervorderingen te verhogen voor de kinderen en focus aan te brengen op elementen die een hoog leerrendement hebben.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd.

Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het teams als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een positieve werksfeer en een leuke werkplek binnen een gezellig en veelzijdig team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. We zijn een school met veel ruimte voor persoonlijke groei. Samen zetten we ons in om iedere dag een beetje beter te worden. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, maximaal €5.030,- bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Jasper Versleijen directeur van IKC De Tjalk, 079-3460060 of tjalk@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar tjalk@opoz.nl of solliciteer via de website.

We zien uit naar je reactie!

Vakleerkracht gymnastiek (0,8 fte) I dagen in overleg

IMG_6102

Jasper Versleijen, directeur

‘Als directeur kijk ik steeds goed wat het team en de collega’s nodig hebben en daar speel ik op in. Dat maakt mijn leiderschap situationeel. Samen maken we de school. De leerkrachten zijn daarbij de experts en het is mijn taak om dat proces te ondersteunen, te bewaken en aan te sturen waar nodig.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht