IKC De Triangel

Vakleerkracht gymnastiek 0,1250 fte

IKC_DE_TRIANGEL_kleur_RGBweb
Uren 0,1250 fte
Locatie Vlasakker 33-35, 2723 TP Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793414000
E-mailadres triangel@opoz.nl
Website ikcdetriangel.nl

Vakleerkracht gymnastiek

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Heb jij plezier in je vak? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en kun jij het team enthousiasmeren? Ben jij flexibel en bezit je de nodige humor? Wil je werken op kleinschalige scholen met geweldige kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Triangel is een kleinschalige, warme school. Wij hebben een betrokken en enthousiast team dat altijd bij elkaar terecht kan en steeds in gesprek is met elkaar over de ontwikkeling van de kinderen en verbeteringen voor de school.

We doen dit werk omdat we van betekenis willen zijn voor kinderen. Wij willen ze geborgenheid bieden, want kinderen ontwikkelen zich goed als ze zich veilig voelen. We leren kinderen om in harmonie met iedereen om te gaan en bereiden ze goed voor op het functioneren in de maatschappij. Wij zien het als een groot compliment als de talenten die kinderen in zich hebben, tot hun recht komen. Als kinderen daarnaast veel leren en een plezierige schooltijd hebben, vinden wij dat we samen ons werk goed hebben gedaan.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Op IKC De Triangel bieden wij jou een fijne werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband, voor 5 uur per week met ingang van het nieuwe schooljaar. Het contract kan uitgebreid worden met meer uren als deze beschikbaar zijn op andere OPOZ scholen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Miranda van der Toorn, 079-341 40 00 of een bericht sturen naar triangel@opoz.nl

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar triangel@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht