IKC De WAtersnip

Vakleerkracht gymnastiek 0,4 fte (dinsdag en vrijdag)

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
FTE 0,4
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 51 57 23
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Vakleerkracht gymnastiek 0,4 fte (dinsdag en vrijdag)

Sta je open voor ontwikkeling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je van waarde zijn voor kinderen, bijdragen aan goed onderwijs en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste en energieke vakleerkracht die van betekenis wil zijn.

Onze school

IKC De Watersnip is een openbare basisschool in ontwikkeling in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Trots zijn we op de ontwikkeling die we als team hebben ingezet, onze zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor kinderen. We bieden het VVE-programma aan en hebben een schakelklas. Op de Watersnip kun je als leerkracht echt een verschil maken voor kinderen.

Jouw kracht

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het teams als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

IKC De Watersnip is een school in ontwikkeling met geweldige kinderen en met een positieve werksfeer. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne onderwijsmethoden. Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je een uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen.

We zijn een school die met elkaar werkt aan een professionele cultuur waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als team trekken we samen op en leren we van en met elkaar en maken samen met de leerlingen en de schoolleiding het onderwijs steeds een beetje beter. Samen gaan we voor kwalitatief goed onderwijs.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, maximaal € 4.573,- bij een fulltime aanstelling. Bovenop dit salaris wordt vanuit het NPO een tijdelijke toelage van zo’n 7% toegekend.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anouk Veuger, directeur van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Voor meer informatie over de school zie: www.ikcdewatersnip.nl

Vakleerkracht gymnastiek 0,4 fte (dinsdag en vrijdag)

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht