IKC De WAtersnip

Vakleerkracht gymnastiek

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
Uren 0,2 fte (vrijdag)
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Telefoonnummer 079 351 5723
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Ben jij ambitieus en heb jij plezier in het vak? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en kun jij het team enthousiasmeren? Ben jij flexibel en bezit je de nodige humor? Wil je werken met geweldige kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC De Watersnip is een groeiende school in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Wij hebben ongeveer 220 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Trots zijn we op de goede resultaten die we behalen, onze sterke zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor talentontwikkeling. Onze leerlingen hebben plezier, zijn leergierig en houden van beweging.

Jouw kracht

We zijn op zoek naar een collega die ambitieus is en plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma; 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij beschikken over goede sportfaciliteiten en hebben een netwerk van gymdocenten. Onze karakteristieke schoolgebouwen beschikken over een eigen speellokaal en een gymzaal naast de school. Een fijne werkplek waar je samenwerkt met een enthousiast en gedreven team.

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,2 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Anita van der Veen, directeur van IKC De Watersnip, 079-3515723 of a.vanderveen@opoz.nl.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht