IKC De Meerpaal

Vakleerkracht gymnastiek

IKC_DE_MEERPAAL_kleur_RGBweb
Uren 0,4 fte
Vanaf 1-8-2021
Locatie Rakkersveld 137, 2722 BN Zoetermeer
Vanaf 1-8-2021
Telefoonnummer 0793311169
E-mailadres meerpaal@opoz.nl
Website obs-demeerpaal.nl

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en kun jij het team enthousiasmeren? Houdt jij van een uitdaging en niet alledaags? Dan ben jij zeer welkom op onze school. De leerlingen zijn dol op bewegen en staan open om te leren.

Onze school

IKC De Meerpaal biedt een totaalpakket op het gebied van onderwijs, opvang en vrije tijd. Iedereen is welkom bij ons levendige en kleurrijke kindcentrum. Wij zijn gevestigd in de wijk Palenstein, bieden brede opvang en een gezellige wijkschool waar uw kind samen met de kinderen uit de buurt naartoe gaat.

Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands taalonderwijs aan 1e jaars en 2e jaars nieuwkomers. Veel aandacht besteden wij aan de Nederlandse taal en het organiseren van activiteiten op het gebied van lezen, taal en poëzie. I

KC De Meerpaal is een rustige, levendige en veilige plek voor kinderen. Zij kunnen zich bij ons ontwikkelen en talenten laten zien. Wij kijken naar een kind en zien per kind wat belangrijk is, waar het op begeleid kan worden en wat we het kind gaan leren. Wij hebben kleine groepen, veel onderwijsassistenten, stagiaires, vrijwilligers en begeleiding van buitenaf. Dit geeft een goede ondersteuning in het onderwijs en betere resultaten. Onze leerlingen stromen uit naar alle niveaus van het voorgezet onderwijs. Onze visie is dat kinderen bij ons de regie over het leren krijgen. De leerling leert zelf doelen te stellen en inzichten te verkrijgen om verder te komen in het leven.

Jouw kracht

We zijn op zoek naar een collega die ambitieus is en plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma; 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij beschikken over goede sportfaciliteiten en hebben een netwerk van gymdocenten. Een fijne werkplek waar je samenwerkt met een enthousiast en gedreven team.

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,4 fte. Het salaris is conform de cao primair onderwijs. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Kampen, directeur van IKC De Meerpaal, 079 331 11 69 of a.kampen@opoz.nl, wij horen graag van jou.

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht