IKC Het Plankier

Vakleerkracht gymnastiek

IKC_HET_PLANKIER_kleur_RGBweb
Uren 0,3 - 0,4 fte
Locatie Wedekindzijde 1-3, 2725 PG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2022
Telefoonnummer 0793460047
E-mailadres plankier@opoz.nl
Website ikchetplankier.nl

Vakleerkracht gymnastiek

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken gymleerkracht? Heb jij plezier in je vak? Neem jij graag initiatief voor sportactiviteiten en kun jij het team enthousiasmeren? Ben jij flexibel en bezit je de nodige humor? Wil je werken op kleinschalige scholen met geweldige kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC Het Plankier is gehuisvest in de wijk de Leyens. De school telt ongeveer 165 leerlingen en heeft momenteel acht groepen. De school kenmerkt zich onder meer door de kleinschaligheid en de veilige leeromgeving die wij bieden aan onze teamleden en leerlingen. Wij werken veel samen met mensen in de omgeving, andere scholen, organisaties en de gemeente. Bovenal vinden wij goed contact met ouders heel belangrijk.

Hoe kan jij bijdragen?

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma”1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het teams als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie als leerkracht. Je werkdagen zijn maandag en woensdag. De aanstelling is voor de duur van een schooljaar. Bij goed functioneren ontvang je een aanstelling voor onbepaalde tijd. De aanstelling kan uitgebreid worden met meer uren als deze beschikbaar zijn op andere OPOZ-scholen. Inschaling in LB (oude schaal L10) (cao primair onderwijs) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Bij ons op school is er een positieve werksfeer. Jij werkt met een gezellig, zelfstandig en kritisch team. Wij zijn een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. Tevens zijn wij een school die goed op weg is naar een professionele cultuur en is er veel ruimte voor persoonlijke groei. Door de ‘ons-kent-ons’ cultuur bieden wij jou nauw contact met ouders, een persoonlijke band met de leerlingen en contact met de partners in de omgeving.

Bij OPOZ krijg je de ruimte om te zoeken naar wat het beste aansluit bij de kinderen en bij jezelf. Je wordt goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen Gerold Baan, directeur IKC Het Plankier a.i., via 06-11372209.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur je brief en cv naar g.baan@opoz.nl.

Vakleerkracht gymnastiek

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht