IKC Het Zwanenbos

Vakleerkracht gymnastiek

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
Uren 16
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer 0793517688
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Vakleerkracht gymnastiek

Ben jij een enthousiaste, positieve gymleerkracht en weet je van aanpakken? Heb jij plezier in je vak en weet jij met jouw goede ideeën over bewegingsonderwijs bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze unieke school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze school

IKC Het Zwanenbos is gehuisvest in de multiculturele wijk Meerzicht. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verdeeld over 14 groepen waarvan 8 BAO en 6 SBO groepen. IKC Het Zwanenbos verkeert in een bijzondere positie omdat er, als één van de weinige scholen in Nederland, zowel regulier als speciaal basisonderwijs wordt aangeboden. Binnen de school worden de afzonderlijke reguliere en SBO-groepen aan elkaar gekoppeld zodat ze elkaar kunnen versterken.

We zijn een school waar leerlingen gezien worden om wie ze zijn, waar er vertrouwen is in de talenten van leerlingen en waar veel ruimte is voor maatwerk. Onder het moto ‘Samen durven groeien’ dragen wij allemaal (kinderen, ouders, school) ons steentje bij aan het verzorgen van onderwijs. Het Zwanenbos staat open voor veranderingen. Die gaan we aan, pakken we op en tonen daarbij durf, moed en lef. Daarbij durven we het aan om te leren van en met elkaar en durven we gebaande wegen te verlaten. Kinderen leren en ontwikkelen zich. Dat geldt ook voor leerkrachten en ouders. We zorgen ervoor dat iedereen kan blijven groeien!

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak en goed overweg kan met onze veelzijdige leerlingpopulatie. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het team als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Op Het Zwanenbos bieden wij jou een dynamische werkplek met leuke kinderen en een enthousiast team. Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband, voor 16 uur per week met ingang van het nieuwe schooljaar. Het contract kan uitgebreid worden met meer uren als deze beschikbaar zijn op andere OPOZ scholen.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Of ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar o.overeijnder@opoz.nl. We zien uit naar je reactie!

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht