IKC Da Vinci

Vakleerkracht gymnastiek of kleuterleerkracht (0,2 fte)

IKC_DA_VINCI_kleur_RGBweb
FTE 0,2
Locatie Spitsbergen 17, 2721 GP Zoetermeer
Vanaf 01-11-2024
Telefoonnummer 079 593 97 14
E-mailadres davinci@opoz.nl
Website ikcdavinci.nl

Vakleerkracht gymnastiek of kleuterleerkracht (0,2 fte)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Ben jij een enthousiaste, betrokken vakleerkracht gymnastiek en vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan een prettige en veilige leeromgeving voor onze leerlingen? Wij zijn tijdelijk op zoek naar een vakleerkracht gymnastiek of een kleuterleerkracht voor één dag per week.

Onze school

Op IKC Da Vinci in Oosterheem verzorgen zo’n 35 collega’s goed onderwijs voor de circa 450 kinderen. Hun doel is dat ieder kind het maximale uit zichzelf haalt. Via de talentbegeleider krijgen kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong extra uitdaging en begeleiding. Er is bovendien extra aandacht voor Engels, science, filosofie en programmeren voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. We zijn heel cognitief ingesteld en geven kinderen nog meer mee: respect, waarden en normen, en een brede kennis van elkaar en de wereld.

De komende jaren werken we aan de verdere borging van de onderwijskwaliteit en burgerschapsonderwijs neemt een belangrijke plaats in. Daarnaast breiden we ons kunst- en cultuuronderwijs verder uit. We zien de digitale vorming van kinderen als een extra, belangrijke uitdaging. Kunstmatige intelligentie en nieuwe technische ontwikkelingen kunnen hierin een rol spelen.

Hier herken je ons aan: ​

  • ​​Ambitie Structuur en duidelijkheid
  • Uitstekende zorgstructuur
  • Eenheid in een lerend team
  • Heldere focus op onderwijsontwikkeling
  • Begeleiding HB-leerlingen

Hoe jij kan bijdragen

Wij zijn opzoek naar een collega die plezier heeft in het vak. Je bent in het bezit van een hbo-diploma 1e graads vakleerkracht gymnastiek en hebt een visie op lichamelijke ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd, of je hebt een afgeronde PABO-diploma.

Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Je ziet het kind achter de leerling. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt graag initiatief in sportactiviteiten en weet het teams als geen ander te inspireren en enthousiasmeren.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een positieve werksfeer en een leuke werkplek binnen een gezellig en veelzijdig team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. We zijn een school met veel ruimte voor persoonlijke groei. Samen zetten we ons in om iedere dag een beetje beter te worden. De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, maximaal €5.030,- bij een fulltime aanstelling.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan vooral contact op met directeur Wim in ’t Veld via w.intveld@opoz.nl of (079) 593 97 14.

Vakleerkracht gymnastiek of kleuterleerkracht (0,2 fte)

Wimin'tVeld-DaVinci

Wim in ’t Veld, directeur

‘Kinderen moeten gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Dat is de basis. Ik ben trots op het team: we zetten ons met hart en ziel in en zijn samen verantwoordelijk. We bespreken de opbrengsten en leerlijnen met het hele schoolteam. Zo weten we wat nodig is in onze onderwijsontwikkeling. Natuurlijk vieren we onze successen!’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht