IMG_4630

Solliciteren

Goed en met plezier je werk kunnen doen, vinden we belangrijk bij OPOZ. Een werkplek waar je je thuis voelt en goed tot je recht komt, draagt hieraan bij. Heb je een vacature gezien die jou op het lijf is geschreven? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Solliciteren gaat eenvoudig via het formulier dat je steeds vindt onder de desbetreffende vacature op onze website. Stuur je brief en CV mee, zodat we een goed beeld van je krijgen. Je hoort snel van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Gesprekken

Tijdens één of meer gesprekken maken we graag nader kennis met je. Ga je werken als leerkracht of onderwijsassistent? Dan vragen we je ook een dag mee te lopen om er van beide kanten zeker van te zijn dat de baan bij jou past. Om dezelfde reden vragen we bij alle kandidaten ook altijd referenties op. Wanneer we beiden enthousiast zijn, volgt een arbeidsvoorwaardengesprek.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek maken we afspraken over je salaris, het aantal uren dat je gaat werken en andere arbeidsvoorwaarden. Deze afspraken worden vastgelegd in een arbeidsovereenkomst.

Indiensttreding

Om jouw indiensttreding in orde te kunnen maken, ontvangen we graag nog een aantal gegevens van je. Hiervoor stuurt de administratie je een aantal formulieren toe. Ook ontvang je van ons een link voor het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een geldige VOG is een voorwaarde om in dienst te kunnen treden. De kosten van het aanvragen van een VOG worden door OPOZ vergoed. Zodra we de VOG en alle gegevens van jou hebben ontvangen, gaan we aan de slag om alles voor jou in orde te maken.

Open sollicitatie

Wanneer je interesse hebt in een baan bij OPOZ, maar er geen vacatures zijn, kun je ons een open sollicitatie sturen. We nemen dan contact met je op om jouw loopbaanwensen te bespreken. OPOZ heeft regelmatig vacatures. Bij het ontstaan van nieuwe vacatures die passen bij jouw wensen en profiel, zullen we je voordragen aan de desbetreffende directie(s).

Invalpool Pool West

Wil je liever flexibel inzetbaar zijn? OPOZ werkt samen met Pool West, een invalpool voor het basisonderwijs waarbij 19 schoolbesturen zijn aangesloten. Invallen via Pool West biedt jou de gelegenheid om te werken bij verschillende scholen op vervangingsbasis. Kijk op de site van Pool West voor meer informatie.

Iets voor jou? Aanmelden bij Pool West kan op verschillende manieren: via de site van Pool West of door een mail te sturen naar: info@poolwest.nl. Ook kun je telefonisch contact met hen opnemen: 085 - 0408628. Je kunt daarbij aangeven hoeveel uur je kunt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben.