SBO De Vuurtoren

Wij zoeken fijne collega's 0,4 - 1,0 fte

SBO_DE_VUURTOREN_kleur_RGBweb
FTE 0,4 - 1
Locatie Spitsbergen 15, 2721 GP Zoetermeer
Vanaf 01-08-2023
Telefoonnummer +31 (0)793 16 33 16
E-mailadres vuurtoren@opoz.nl
Website sbo-devuurtoren.nl

Wij zoeken fijne collega's

SBO De Vuurtoren zoekt i.v.m. groei en pensionering meerdere nieuwe leerkrachten. We bieden jou daarmee de unieke kans om te solliciteren en samen te werken met jouw PABO- en/of onderwijsvrienden.

We willen ons prettige team graag uitbreiden met goede leerkrachten, die hun master Educational Needs (willen) doen of al hebben gehaald. We zoeken daarvoor teamworkers die de flow van goede samenwerking al goed kennen en deze het liefst met elkaar en in ons team willen voortzetten. Het is een mooie kans om zelf of tegelijk met je (studie) vrienden vanuit het onderwijs te solliciteren.

Onze school

De Vuurtoren is een school voor speciaal basisonderwijs (SBO). Kinderen komen hier met hun unieke en specifieke ontwikkelingsvragen. We vergroten (of herstellen) hun zelfvertrouwen door het schoolse leren te verpakken in veel praktische vaardigheden. Zo zijn de prachtige leskeuken, het handvaardigheidslokaal en de schoolwinkel onder andere plekken waar je de kinderen helpt te leren door te doen.

Wij zijn een PBS school, waarin het positief bekrachtigen van gewenst gedrag centraal staat. Wij hechten veel waarde aan een positief schoolklimaat en we werken met duidelijke en gevisualiseerde gedragsverwachtingen die leerlingen worden aangeleerd.

Jouw kracht

Je hebt empathisch vermogen, handelt consequent, bent geduldig en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een enthousiaste positieve en betrokken leerkracht. Naast je Pabodiploma heb je bij voorkeur een Master Educational Needs. Ervaring in het (speciaal) basisonderwijs is niet noodzakelijk, maar stellen wij wel erg op prijs.

Ons team

Je voelt je meteen welkom in dit warme top-team. Deze school ontwikkelen we met elkaar: elk teamlid is betrokken bij de groepsindeling, de school- en jaarplanontwikkeling. We kijken steeds waar jij optimaal je talenten kunt inzetten. Dat zorgt voor gelukkige professionals. We voeren gesprekken vanuit het waarderend kader omdat we geloven in het versterken van ieders kwaliteiten. Het Vuurtoren team is een fijne plek, ook voor collega’s die de stap van regulier naar speciaal basis onderwijs willen maken. Je wordt daarin prima begeleid.

Wat wij jou bieden

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,4-1,0 fte. Inschaling in schaal LC zijnde maximaal € 5.329,- bij een fulltime aanstelling (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Wil je meer informatie of sfeer proeven? Neem dan vooral contact op met Monique Klaver en/of Dominik Dominicus (directeuren), (079) 316 33 16 of vuurtoren@opoz.nl.

Kom solliciteren!
Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar vuurtoren@opoz.nl of solliciteer online via www.opoz.nl/werkenbij.

We zien uit naar je of jullie reactie(s)!

Wij zoeken fijne collega's 0,4 - 1,0 fte

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht