IKC Da Vinci

IKC Da Vinci

Zoetermeer

Met pit en ambitie

Op IKC Da Vinci in de wijk Oosterheem verzorgen zo’n 35 collega’s heel goed onderwijs voor de circa 450 kinderen. Ons doel is dat ieder kind het maximale uit zichzelf haalt.

Via de talentbegeleider krijgen kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong extra uitdaging en begeleiding. Er is bovendien extra aandacht voor Engels, science, filosofie en programmeren voor alle kinderen van groep 1 t/m 8. We zijn heel cognitief ingesteld en geven onze kinderen nog meer mee: respect, waarden en normen, en een brede kennis van elkaar en de wereld.

De komende jaren werken we aan de verdere borging van de onderwijskwaliteit en burgerschapsonderwijs neemt een belangrijke plaats in. Daarnaast breiden we ons kunst- en cultuuronderwijs verder uit. We zien de digitale vorming van kinderen als een extra, belangrijke uitdaging. Kunstmatige intelligentie en nieuwe technische ontwikkelingen kunnen hierin een rol spelen.

Hier herken je ons aan:

  • Ambitie
  • Structuur en duidelijkheid
  • Uitstekende zorgstructuur
  • Eenheid in een lerend team
  • Heldere focus op onderwijsontwikkeling
  • Begeleiding HB-leerlingen

_

IKC Da Vinci als werkgever

We willen ons team graag uitbreiden met enthousiaste professionals die kinderen echt zien in wie ze zijn. Mensen met hart voor kinderen, die goed inspelen op verschillen in leerbehoeften. Je bent een teamspeler die verder kijkt dan je eigen groep en je wilt meedraaien in een grote school die al goed op koers is. Je voelt je vrij om kennis te delen en je durft ook om hulp te vragen. Je bent duidelijk en communicatief sterk.

We zijn geïnteresseerd in collega’s die met veel enthousiasme en ambitie onze kinderen willen begeleiden en onze school verder willen ontwikkelen.

Ons team

Je komt te werken in een jong, enthousiast team. Iedereen heeft extra Kanjertraining gevolgd en heeft de kennis om hoogbegaafde kinderen optimaal te begeleiden. Er zijn collega’s met specialisaties als kindercoach, talentbegeleider, kunst- en cultuurcoördinator, taalcoördinator en rekencoördinator, twee adviseurs kwaliteit en onderwijs en coaches voor leerkrachten. Zij helpen collega’s hun aanpak te verbeteren.

Het Da Vinci-team is goed voor startende collega’s en zij-instromers. Je komt in een ‘warm bad’, er is intensieve begeleiding en je wordt vrijgesteld van extra taken. Je focust in het begin op je lesgevende taken.

Sfeer proeven?

Heb je interesse in de school, maar wil je eerst de sfeer komen proeven? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met directeur Wim in ’t Veld via w.intveld@opoz.nl of (079) 593 97 14.

Speerpunten

Wimin'tVeld-DaVinci

Wim in ’t Veld, directeur

‘Kinderen moeten gezien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Dat is de basis. Ik ben trots op het team: we zetten ons met hart en ziel in en zijn samen verantwoordelijk. We bespreken de opbrengsten en leerlijnen met het hele schoolteam. Zo weten we wat nodig is in onze onderwijsontwikkeling. Natuurlijk vieren we onze successen!’

Vacature(s)

Functie FTE Vanaf Plaats
Vakleerkracht gymnastiek of kleuterleerkracht (0,2 fte) 0,2 01-11-2024 Zoetermeer Bekijk vacature
Directeur 1,0 fte 1 01-01-2025 Zoetermeer Bekijk vacature
Vacatureoverzicht