IKC De Meerpaal

IKC De Kasteeltuyn

Zoetermeer

Samen spelen, samen leren, samen groeien

IKC De Kasteeltuyn is een openbare basisschool in de kleurrijke wijk Palenstein. Ouders zijn tevreden en noemen de rust en de aandacht voor kinderen in ons mooie nieuwe schoolgebouw als sterke punten. Door de vele nieuwbouw en de herinrichting van de wijk verandert de leerlingenpopulatie. We spelen daar als team duurzaam op in door het onderwijs anders te organiseren. Daarnaast kijken we bij elke intake of we een kind een goed aanbod kunnen doen. Kunnen we dat niet, dan helpen we het op weg naar de best passende onderwijsvorm.

Als professioneel en lerend team van IKC De Kasteeltuyn voelen we ons samen verantwoordelijk voor de persoonlijke, brede ontwikkeling van de kinderen. Met een stevige basis in taal, lezen en rekenen geven we ze een goede start voor een kansrijke toekomst.

Hier herken je ons aan:

  • School in transitie
  • Ontwikkelen is de norm
  • Samen verantwoordelijk
  • Ruimte voor ideeën
  • Focus op kwaliteit

_

IKC De Kasteeltuyn als werkgever

Op IKC De Kasteeltuyn voeren we in onze ontwikkelteams het gesprek om tot goed en nog beter onderwijs te komen. We onderzoeken hoe we ook in de toekomst optimaal kunnen blijven inspelen op wat kinderen nodig hebben.

We zijn trots op wat we bereiken, met de kinderen en in de schoolontwikkeling. We zijn selectief in wie we aannemen, want we gaan voor kwaliteit.

Nieuwe collega’s bieden we een uitstekende start met goede begeleiding en hulp van collega’s. We spelen daarbij goed in op jouw ontwikkelvraag.

Waar jij voldoening uit haalt

Jij bent je ervan bewust dat het onderwijs op IKC De Kasteeltuyn in transformatie is en daar wil je met passie en vakmanschap aan bijdragen. Bij ons krijg je de ruimte om vernieuwende ideeën echt in de praktijk te brengen. Samen met ons wil je bouwen aan de toekomst van de kinderen. Je kiest van harte voor openbaar onderwijs en goede contact met leerlingen, collega’s en ouders is voor jou vanzelfsprekend.

Sfeer proeven?

Heb je interesse in de school, maar wil je eerst de sfeer komen proeven? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met GeertJan Nelson, directeur. Hij is bereikbaar op T (079) 331 11 69, M kasteeltuyn@opoz.nl

Unknown

GeertJan Nelson, directeur

'Leiderschap en passie voor het vak staan vooropstaan in deze wijkschool. Als leerkracht ga je over lesgeven en als onderwijsassistent ondersteun je dat proces. Dat is jullie vak. Als schoolleider geef ik het team richting, ruimte en ruggensteun. Samen denken we elke dag na over wat elk kind nodig heeft om morgen weer een stap verder te komen. Ik zoek flexibele professionals met een groot leervermogen. Mensen die zich ook kwetsbaar op durven stellen om het beste uit zichzelf te halen. Zo leven we de kinderen voor hoe ze zich blijvend kunnen ontwikkelen.’

Vacature(s)

Functie FTE Vanaf Plaats
Taalklasleerkracht (0,6 fte) 0,6 01-08-2024 Zoetermeer Bekijk vacature
Vacatureoverzicht