IKC Het Zwanenbos

IKC Het Zwanenbos

Zoetermeer

Samen durven groeien

IKC Het Zwanenbos is een kleurrijke buurtschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als vve-school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Als teamleden willen we onze kinderen de beste kansen bieden. We zijn ons er ieder moment van bewust of een gekozen aanpak werkt, of dat je iets anders moet proberen om een kind in ontwikkeling te brengen en te houden. Met lef en aandacht creëren we ons eigen pad. Daarbij leren we van en met elkaar.

Hier herken je ons aan:

  • Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • Vreedzame school
  • Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!

_

IKC Het Zwanenbos als werkgever

We zoeken stevige, ervaren onderwijsprofessionals die willen meebouwen aan effectief onderwijs. De ‘leerkracht plus’ die onze kinderen een goede start wil geven.

We kijken natuurlijk goed naar wat jij wilt en waar je past met jouw kwaliteiten. Je bent welkom om eerst een dag mee te lopen, voordat je beslist.

Ons team

Samen vormen we een hecht en sterk team. Onze basishouding? We zetten ‘samen de schouders eronder’ met humor en nuchterheid, enorme gedrevenheid en veel plezier. We zijn straight, transparant en eerlijk. Onze school heeft veel kennis in huis dankzij (vak)leerkrachten en specialisten. Het is fijn om vaak met ze te kunnen sparren.

Sfeer proeven?

Heb je interesse in deze school? Ben je op zoek naar meer informatie? Of wil je eerst de sfeer komen proeven? Neem dan vooral contact op met Ottelie Overeijnder via (079) 351 76 88 of zwanenbos@opoz.nl.

IMG_3265

Manon Hulst en Dusty Duijzer, directie

‘We vinden het belangrijk dat we samen werken in een samen-leercultuur. Dat vraagt om een professionele werkhouding, waarin we elkaar aanspreken. Gezelligheid en plezier maken horen daar ook bij. Ontwikkelen zonder het doel uit het oog te verliezen, dat willen we als schoolleider voorleven’, aldus Manon en Dusty

Vacature(s)

Functie FTE Vanaf Plaats
Orthopedagoog/Psycholoog 0,4 - 0,6 01-08-2024 Zoetermeer Bekijk vacature
Vacatureoverzicht