IMG_5901

Jouw loopbaan

Bij OPOZ werken circa 500 medewerkers. Ruim 350 daarvan zijn leerkrachten, maar we bieden ook een plaats aan 100 stagiair(e)s en 15 zij-instromers. Samen met het ondersteunend personeel zetten zij zich dagelijks in voor kwalitatief goed onderwijs voor zo'n 5.000 kinderen.

Omdat we een grote organisatie zijn, hebben we veel mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ben je je aan het oriƫnteren binnen de onderwijssector? Dan is het leuk om te lezen over de ervaringen van onze collega's.

IMG_4833

Stagiair

Wil je stagelopen bij een toekomstgerichte en ambitieuze organisatie? Bij OPOZ vind je altijd een stageplaats die bij je past.

Lees meer
IMG_6102

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent doe je er echt toe voor kinderen. Je overlegt met de leerkracht welke kinderen extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben, je biedt kinderen of groepjes kinderen persoonlijke begeleiding en je ondersteunt de leerkracht.

Lees meer
IMG_4375 (2)

Leerkracht

Ben je net afgestudeerd van de Pabo of al jaren werkzaam in het onderwijs? Als leerkracht wil je van betekenis zijn voor kinderen en ze helpen om hun dromen waar te maken.

Lees meer
IMG_5978

Zij-instromer

Werken en leren combineren? Dan is het zij-instroomtraject wellicht wat voor jou! Gedurende een periode van twee jaar doorloop je een intensief en leer- en werktraject. Uiteraard voorzien van goede begeleiding afgestemd op jouw mogelijkheden.

Lees meer
IMG_4738

Directeur

Heb jij ruime ervaring als groepsleerkracht en beschik je over managementkwaliteiten? Dan is een functie als (adjunct)-directeur wellicht een mooie volgende stap voor jou.

Lees meer