IKC De Triangel

IKC De Triangel

Zoetermeer

Goed voor elkaar, samen uniek

IKC De Triangel is een warme, kleinschalige openbare basisschool in de Zoetermeerse wijk Seghwaert. We werken elke dag met veel plezier aan de brede, betekenisvolle persoonsvorming van onze 190 leerlingen. Onze stip op de horizon is vakgeïntegreerd onderwijs, waarbij we het leesonderwijs en de wereldoriënterende vakken thematisch aanbieden. Naast het geïntegreerde onderwijs is er veel ruimte voor kunst- en cultuureducatie.

Als team zorgen we dat mensen zich hier prettig voelen. Open communicatie is daarin belangrijk. Ouders van IKC De Triangel zijn erg betrokken en actief in school. We nemen ze mee in de groei van hun kind. We benadrukken steeds de balans tussen de cognitieve en persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. Gelukkige kinderen ontwikkelen zich namelijk het best! Burgerschapsvorming zit in ons DNA. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen aan het eind van groep 8 een stevige basis hebben en met een gevulde rugzak als burger in onze maatschappij verder kunnen.

Hier herken je ons aan:

  • Leuke en enthousiaste leerlingen
  • Een warm en hecht team
  • Iedereen leert
  • Focus op de brede ontwikkeling
  • Klassewerkplek: werkgeluk staat centraal

_

IKC De Triangel als werkgever

Op IKC De Triangel werkt een heel tevreden en zelfstandig team met negentien medewerkers. Werkgeluk vinden we erg belangrijk. Daar werken we aan door een open professionele houding te combineren met ontspanning en plezier. Dankzij onze rust en structuur gaan leerlingen beter presteren.

Leerkrachten in de expertgroepen zijn verantwoordelijk voor een deel van de schoolontwikkeling. Zij onderzoeken welke aanpak werkt en vertalen dit naar onze onderwijspraktijk.

We staan met het hele team om onze leerlingen heen. Mocht een leerling een specifieke hulpvraag hebben, dan kijken we met elkaar hoe we die vraag kunnen beantwoorden. Samen komen we in een professionele dialoog tot oplossingen en delen we onze kennis.

Voor nieuwe medewerkers ligt een inwerkplan klaar en je krijgt een inwerkmaatje en waar nodig coaching.

Waar jij voldoening uit haalt

Je vindt het belangrijk dat het leren meer betekenis krijgt voor de kinderen, daar richt jij je lesgeven op in. Je bent nieuwsgierig en vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Je staat open voor samen leren aan de hand van literatuuronderzoek en eigen cases.

We hebben wel een aantal heldere werkafspraken en duidelijke doelen om gefocust te blijven. Jij vindt het logisch dat je daarin je verantwoordelijkheid neemt en vrijheid om het op jouw manier te plannen.

Sfeer proeven?

Wil jij ook het verschil maken voor kinderen? Kom dan eerst kennismaken tijdens een koffiedate en loop eens mee in een groep. Neem dan contact op met Miranda van der Toorn (directeur) via (079) 341 40 00 of triangel@opoz.nl.

YHS_1449

Miranda van der Toorn, directeur

‘Het team is autonoom en hun eigen verantwoordelijkheid vind ik erg belangrijk. Ik faciliteer het team, zodat zij zo veel mogelijk hun focus op de basis kunnen houden. We maken bewuste keuzes om te zorgen dat onze lessen van goede kwaliteit zijn.’

Vacatureoverzicht