IKC De WAtersnip

IKC De Watersnip

Zoetermeer

Daadwerkelijk het verschil maken

IKC De Watersnip is een groeiende school in de wijk Buytenwegh. Een dynamische, kleurrijke basisschool met kinderen uit gezinnen met heel verschillende achtergronden. We willen onze kinderen zo veel mogelijk meegeven, zodat ze als mens succesvol in de maatschappij komen te staan. Dat gaat ook over: wie ben jij, wat kan je goed, en hoe reageer je in bepaalde situaties?

Als team van IKC De Watersnip willen we kansen vergroten voor élk kind. We gunnen onze leerlingen een mooie, brede ontwikkeling en succeservaringen. In een fijne sfeer focussen we daarom op goed onderwijs, met de nadruk op taal, lezen en rekenen.

Hier herken je ons aan:

  • Onderwijskundige ontwikkeling
  • Sterke zorgstructuur
  • Talentontwikkeling
  • Fijn en veilig pedagogisch klimaat
  • Warm, collegiaal team

_

IKC De Watersnip als werkgever

Op IKC De Watersnip heerst in het team de sfeer van ‘wij gaan er samen voor’. Ieder teamlid werkt hier omdat je als medewerker echt iets kunt betekenen voor de kinderen. Dat geeft een heleboel voldoening.

We zijn er voor elkaar: van een praatje na een lange dag tot de vakinhoudelijke collegiale consultatie. Nieuwe collega’s bieden we een uitstekende start met een inwerkmaatje en de eerste maanden structurele begeleiding van de intern begeleider.

Waar jij voldoening uit haalt

Op IKC De Watersnip werken mensen die het kind achter het gedrag zien. Mensen zoals jij: stevige, vakbekwame professionals die creatief zoeken naar hoe een kind leert en steeds willen uitzoeken wat het nodig heeft om de lesdoelen te kunnen behalen.

Sfeer proeven?

Wil jij ook het verschil maken voor kinderen? Dan ben je van harte welkom bij ons op IKC De Watersnip. Eerst de sfeer proeven? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met directeur Anouk Veuger. Zij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op (079) 351 57 23 of via a.veuger@opoz.nl.

Scherm­afbeelding 2023-04-05 om 08.12.53

Anouk Veuger, directeur

‘Kinderen die kansarm opgroeien, verdienen de beste leraren. Als pragmatisch en onderwijskundig schoolleider neem ik het team mee in de onderwijsontwikkeling. Openheid, betrouwbaarheid, rust en humor herkennen mijn collega’s in mijn leiderschapsstijl. Ik vind het belangrijk om daarmee bij te dragen aan de goede, professionele sfeer en efficiënte processen. Ons team zit vol gepassioneerde leraren die echt het verschil maken. Dat is fantastisch!’

Vacature(s)

Functie FTE Vanaf Plaats
Leerkracht LB (onderbouw 0,8 fte I midden-/bovenbouw 1,0 fte) 0,8 - 1 01-08-2024 Zoetermeer Bekijk vacature
Vacatureoverzicht