IKC De Waterlelie

IKC De Waterlelie

Zoetermeer

Een gezonde basis

Het gaat goed op IKC De Waterlelie. De opbrengsten zijn goed, de school groeit en het team is stabiel. Vanuit deze stevige basis is er genoeg ruimte voor ambitie, zoals de verdere verbetering van het didactisch handelen. Die ambitie sluit aan bij de over het algemeen leergierige leerlingen en hun betrokken ouders. IKC De Waterlelie is een Gezonde School in de groene wijk Rokkeveen.

Het in 2020 gestarte traject Impact op leren is gericht op het vergroten van de autonomie in het leerproces en helpt kinderen hun leren zichtbaar te maken. Autonomie en eigen verantwoordelijkheid spelen ook een rol in de stuurteams, waarin teamleden inhoudelijk betrokken zijn bij de school- en beleidsontwikkeling. Op het IKC is de wens van onderwijs en opvang om de samenwerking verder te versterken, zodat er een doorgaande lijn ontstaat voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Hier herken je ons aan:

  • Gezonde School
  • School met ambitie
  • Ruimte en aandacht voor autonomie
  • Impact op leren/leren zichtbaar maken
  • Fijne leergierige leerlingen

_

IKC De Waterlelie als werkgever

Het evenwichtige, stevige team van IKC De Waterlelie bestaat uit mannen en vrouwen van wie er veel fulltime of vier dagen werken. Het ziekteverzuim en het verloop zijn dan ook heel laag. Ambitie is een kenmerk van dit team. De kernwaarden: gezond, betrokken, uitdagend en toekomstgericht zijn merkbaar in de school.

Aandacht verbindt het team onderling, in de groepen, met ouders. Als nieuwe collega word je goed opgevangen en begeleid.

Herken jij je in dit profiel?

Op IKC De Waterlelie vinden we het belangrijk dat je graag samenwerkt vanuit een goede werkethiek. Je hebt humor en bent enthousiast. Als autonoom denker breng je meer innovatie in het team. Je neemt initiatief en je wilt graag bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen en ambities van de school.

Als collega’s en ook ouders van de kinderen vinden we het belangrijk dat je je vakinhoudelijke keuzes goed kunt onderbouwen. Je werkt op een Gezonde School, dus een gezonde leefstijl is jou op het lijf geschreven! Er is ruimte voor mensen die affiniteit met kleuters hebben.

Sfeer proeven?

Heb je interesse in een functie op IKC De Waterlelie? Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je een keer een middag meelopen? Neem dan vooral contact op met Irma Ronkes Agerbeek (directeur) via (079) 361 57 11 of onderwijs@ikcdewaterlelie.nl.

IMG_4133

Irma Ronkes Agerbeek, directeur

‘Als people manager wil ik mensen in hun kracht zetten. Ik kijk goed van welk werk jij energie krijgt. Zo probeer ik jou met je drijfveren, talenten en kennis een goede plek te geven, zodat je optimaal kunt bijdragen aan het curriculum.’