IMG_4833

Stagiair

Bij OPOZ kun je stagelopen in een toekomstgerichte en ambitieuze organisatie. Door de brede profilering van onze negentien basisscholen vind je altijd een stageplaats die bij je past. Je kunt kiezen uit scholen met dalton, montessori, IPC of ‘The Leader in Me’ als onderwijsconcept. We hebben een excellente school op eigenaarschap, een school voor speciaal onderwijs, taalklassen voor nieuwkomers en nog veel meer.

We zorgen voor een kansrijke en maximale ontwikkeling van onze studenten. Je wordt op de scholen goed begeleid door bekwame mentoren. Naast de begeleiding organiseren we bijeenkomsten waarin kennis, expertise en het delen van ervaringen de uitgangspunten zijn. ‘Samen in ontwikkeling’ is daarbij ons motto.

Toekomstgericht en ambitieus

Met de kinderen, ouders en collega’s hebben we de ambities bepaald voor onze nieuwe koers. De komende jaren willen we ons verder ontwikkelen op het gebied van onderwijskwaliteit, professionele cultuur, onderwijsinnovatie, samenwerking en profilering. Spreken deze ambities jou aan en wil jij hier een actieve bijdrage aan leveren? Je bent welkom!

Als je stage wilt lopen bij OPOZ, dan maken we graag met je kennis. Wij geven je de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Stuur je motivatie en CV naar opleiden@opoz.nl.

Heb je een voorkeur voor een basisschool? Vermeld dan naar welke school of scholen je interesse uitgaat. Op de pagina Scholen vind je meer informatie over de scholen en de onderwijsprofielen.

Hier zit ik goed

'Op de pabo willen ze dat je je breed oriënteert en dat lukt tot nu toe heel goed. Ik ben op alle scholen heel hartelijk ontvangen. Iedereen...

Lees meer