IKC Het Zwanenbos

Vakleerkracht gymnastiek 0,6 fte (maandag t/m donderdag)

IKC_HET_ZWANENBOS_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Kerkenbos 24-26, 2716 PH Zoetermeer
Vanaf z.s.m.
Telefoonnummer +31 (0)793 51 76 88
E-mailadres zwanenbos@opoz.nl
Website zwanenbos.nl

Vakleerkracht gymnastiek (0,6 fte) I maandag t/m vrijdag

Wil jij op IKC Het Zwanenbos het team komen versterken en van onschatbare waarde zijn voor leerlingen? Dan past deze vacature perfect bij jou! Wij zoeken een enthousiaste en energieke vakleerkracht gymnastiek.

Onze school

IKC Het Zwanenbos is een kleurrijke buurtschool voor regulier en speciaal basisonderwijs. De focus in ons onderwijs ligt op basisvaardigheden en burgerschap. Als vve-school besteden we veel aandacht aan lezen, taal en rekenen. We zijn volop in ontwikkeling met het versterken van het didactisch handelen en het ontwikkelen van een doorgaande leerlijn.

Hier zijn we trots op: ​

  • ​​​Regulier en speciaal onderwijs in één gebouw
  • ​​​Vreedzame school
  • ​Veel expertise en ondersteuning
  • Mens- en doelgericht ontwikkelen
  • Scholingsmogelijkheden: iedereen kan blijven groeien!

Ons team

Als teamleden willen we onze kinderen de beste kansen bieden. We zijn ons er ieder moment van bewust of een gekozen aanpak werkt, of dat je iets anders moet proberen om een kind in ontwikkeling te brengen en te houden. Met lef en aandacht creëren we ons eigen pad. Daarbij leren we van en met elkaar.

Samen vormen we een hecht en sterk team. Onze basishouding? We zetten ‘samen de schouders eronder’ met humor en nuchterheid, enorme gedrevenheid en veel plezier. We zijn straight, transparant en eerlijk. Onze school heeft veel kennis in huis dankzij (vak)leerkrachten en specialisten. Het is fijn om vaak met ze te kunnen sparren. We zijn altijd aan het onderzoeken hoe we elkaar in het team nog verder kunnen versterken.

Wat wij jou bieden

De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,6 fte. De functie is gewaardeerd in schaal LB volgens de CAO PO, maximaal €5.030,- bij een fulltime aanstelling. Daarnaast ontvang je een bruto toelage in het kader van NPO.

Interesse?
​Wil je meer weten over deze leuke functie? Neem dan vooral contact op (079) 351 76 88 of zwanenbos@opoz.nl.

Vakleerkracht gymnastiek 0,6 fte (maandag t/m donderdag)

IMG_3265

Manon Hulst en Dusty Duijzer, directie

‘We vinden het belangrijk dat we samen werken in een samen-leercultuur. Dat vraagt om een professionele werkhouding, waarin we elkaar aanspreken. Gezelligheid en plezier maken horen daar ook bij. Ontwikkelen zonder het doel uit het oog te verliezen, dat willen we als schoolleider voorleven’, aldus Manon en Dusty

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht