IMG_8885

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

IKC_DE_Gaerde_group_kleur_CMYK
FTE 0,6 - 1
Locatie Moerbeigaarde 58-60, 2723 AG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer +31 (0)793 43 78 28
E-mailadres gaerde@opoz.nl
Website ikcdegaerde.nl

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

Ben jij een enthousiaste en betrokken leerkracht? Voel jij je thuis op een “Leader in Me” school en wil jij bijdragen aan onze ambitie ontdekkend leren te borgen? Dan ben je bij IKC De Gaerde aan het goede adres. Het team en de leerlingen heten je van harte welkom!

Onze trots

IKC De Gaerde is een kleine school met een “eigenzinnig” onderwijsconcept, gehuisvest in een nieuw gebouw in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Als team zetten we het kind centraal en vinden we het belangrijk om ons blijvend te ontwikkelen en verder te professionaliseren. Wij werken aan het totale kind, hoofd, hart en handen. Je vind dit terug in onze profilering, leer, ontdek en groei.

Hier herken je ons aan: ​

  • ​Nieuwe school, nieuw gebouw
  • Onderwijsconcept: Leer, Ontdek, Groei
  • Samen school maken, ook met ouders
  • The Leader in Me: Covey als leidraad voor leiderschap
  • Zeer ervaren compact team

Jouw kracht

Wij zoeken een ambitieuze leerkracht voor de midden-/bovenbouw, die zin heeft positief bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe school. Als juf of meester van de midden-/bovenbouw bied je de kinderen een veilige ontwikkelingsgerichte plek. Je staat aan de basis van de schoolcarrière van onze kinderen. Met jouw kennis en ervaring zorg je elke dag voor plezier en begeleid je de kinderen steeds een stapje verder in hun ontwikkeling. Je werkt samen met je collega’s aan een uitdagende, maar ook gestructureerde leeromgeving

Ons aanbod

Wij bieden je een dynamische werkplek met enthousiaste collega’s. Een organisatie waar er wordt geluisterd naar je ideeën en waar je een bijdrage kan leveren aan het nieuwe onderwijsconcept. De aanstelling is voor de duur van komend schooljaar, met uitzicht op vast. Inschaling in LB of LC (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Martine Geerts-Helmers, directeur: (079) 343 78 28 of m.geerts@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur een mail met je CV en motivatie naar: m.geerts@opoz.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Leerkracht midden-/bovenbouw (0,6 - 1,0 fte)

IMG_8866

Martine Geerts-Helmers, schoolleider

‘Eigenaarschap en autonomie van de leerkracht zijn belangrijk op IKC De Gaerde, maar niemand staat hier alleen. Ook als directeur ben ik er voor je. Een goede school maak je samen. Zo creëren we als team synergie.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht