IKC De Edelsteen

Leerkracht middenbouw (vervanging) (0,6 fte)

IKC_DE_EDELSTEEN_kleur_RGBweb
FTE 0,6
Locatie Sieraadlaan 100, 2719 SN Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer 079 361 76 29
E-mailadres edelsteen@opoz.nl
Website ikcdeedelsteen.nl

Leerkracht middenbouw (vervanging) (0,6 fte)

Ben jij een flexibele leerkracht die het leuk vindt om tijdelijk deel uit te maken van onze leuke school en enthousiaste team? Dan kunnen wij jou goed gebruiken.

Wij zoeken een leerkracht die bij aanvang van schooljaar 2024/2025, tot ongeveer december 2024, kan starten in onze middenbouw.

Onze school

Dalton IKC De Edelsteen is gehuisvest in de wijk Rokkeveen. De school telt ongeveer 300 leerlingen en heeft momenteel 11 groepen. De inspectie van het onderwijs heeft IKC De Edelsteen het predicaat Excellente School toegekend op het gebied van ‘eigenaarschap’. Ons team is op zoek naar een leerkracht die met onze enthousiaste leerlingen wil meereizen in hun ontwikkeling en in de ontwikkeling van ons IKC.

Hoe jij kan bijdragen

Wij zoeken een leerkracht met bij voorkeur Dalton ervaring of affiniteit met de daltonkernwaarden zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, reflectie en samenwerking. Je bent flexibel, communicatief vaardig en weet als geen ander het eigenaarschap van leerlingen te stimuleren. Je kunt goed samenwerken en hebt een ontwikkelingsgerichte aanpak. Daarnaast ben je professioneel en vooruitstrevend en bezit je over de nodige humor.

Wat wij jou bieden

We bieden jou een fijne werkplek met een enthousiast en gedreven team op een excellente school waar eigenaarschap wordt gestimuleerd en getoond. De aanstelling is voor 3 dagen per week. Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats in LB of LC, LB (afhankelijk van opleiding en ervaring) volgens de CAO PO

Interesse?

Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Cynthia Vijgenboom, directeur van IKC De Edelsteen, (079) 361 76 29 of edelsteen@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar edelsteen@opoz.nl, met als onderwerp ‘sollicitatie leerkracht’. We zien uit naar je reactie!

Leerkracht middenbouw (vervanging) (0,6 fte)

IMG_7332

Cynthia Vijgenboom, directeur

‘Als doelgericht directeur en mensenmens geniet ik van het eigenaarschap van het team. Zij zijn de experts die zelfstandig werken binnen de kaders die we samen schetsen. Ik vertrouw ze dat helemaal toe. Ik nodig ze uit om met plannen te komen, hun doelen te stellen en hiermee aan de slag te gaan.’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht