IKC De WAtersnip

Leerkracht onderbouw (0,6-0,8 fte)

IKC_DE_WATERSNIP_kleur_RGBweb
FTE 0,6 - 0,8
Locatie César Franckrode 70, 2717 BG Zoetermeer
Vanaf 01-08-2024
Telefoonnummer 079 351 57 23
E-mailadres watersnip@opoz.nl
Website ikcdewatersnip.nl

Leerkracht LB onderbouw (0,6-0,8 fte)

Sta je open voor ontwikkeling en ga je een uitdaging niet uit de weg? Wil je van waarde zijn voor onze leerlingen, het verschil in het onderwijs voor hen maken en daar goed voor worden beloond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken voor de onderbouw een leerkracht voor wie lesgeven meer is dan een vak. Jij bent als leerkracht in staat om onze leerlingen een veilige leeromgeving te bieden, je bent hierbij gericht op het vergroten van hun eigenaarschap over hun eigen onderwijsproces.

Onze school

IKC De Watersnip is een openbare basisschool in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Trots zijn we op de ontwikkeling die we als team hebben ingezet, onze zorgstructuur en de aandacht die we hebben voor onze kinderen. We bieden het VVE programma aan en hebben een schakelklas. We zijn onderwijskundig in ontwikkeling met de focus op een goede basis voor ieder kind.

Jouw kracht

Je bent in het bezit van een pabo-diploma, ambitieus en hebt een eigen visie op lesgeven en hoe dit vorm te geven aan onze leerling populatie. Als didacticus kun je uitstekend differentiëren. Bij voorkeur heb je kennis van en ervaring met lesgeven via het directe instructie model. Je bent een sociaal sterke pedagoog in de klas, die handelt naar de behoefte van de individuele leerling. Je kunt goed meebewegen in de groepsdynamiek in de klas en/of op de school.

We zijn als team bezig ons digitaal te ontwikkelen, kennis hiervan is mooi meegenomen voor het team. Je bent communicatief vaardig en benaderbaar voor leerkrachten, ouders en kinderen. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en je kunt reflecteren op je eigen handelen.

Wat wij jou bieden

IKC De Watersnip is een school in ontwikkeling met geweldige kinderen en met een positieve werksfeer. We hebben goede faciliteiten en werken met moderne onderwijsmethoden. Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je een uitdagende functie binnen een enthousiast en gedreven team. Het is een divers team waarbinnen iedereen zijn verantwoordelijkheid kan en mag nemen. We zijn een school die met elkaar werkt aan een professionele cultuur waarbij veel ruimte is voor persoonlijke groei. Als team trekken we samen op en leren we van en met elkaar en maken samen met de leerlingen en de schoolleiding het onderwijs steeds een beetje beter. Samen gaan we voor kwalitatief goed onderwijs. Je wordt hierbij goed begeleid en we bieden je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

De functie is gewaardeerd in schaal LB (afhankelijk van kennis en ervaring) volgens de CAO PO. Daarnaast ontvang je een bruto toelage in het kader van NPO bovenop het genoemde salaris.

Interesse?

Wil je meer weten over deze uitdagende functie? Dan kun je contact opnemen met Anouk Veuger, directeur van IKC De Watersnip, 079 351 5723 of watersnip@opoz.nl.

Kom solliciteren!
​Ben je enthousiast? Stuur je brief en CV naar watersnip@opoz.nl of solliciteer direct via de website. We zien uit naar je reactie!

Voor meer informatie over de school zie: www.ikcdewatersnip.nl

Leerkracht onderbouw (0,6-0,8 fte)

Scherm­afbeelding 2023-04-05 om 08.12.53

Anouk Veuger, directeur

‘Kinderen die kansarm opgroeien, verdienen de beste leraren. Als pragmatisch en onderwijskundig schoolleider neem ik het team mee in de onderwijsontwikkeling. Openheid, betrouwbaarheid, rust en humor herkennen mijn collega’s in mijn leiderschapsstijl. Ik vind het belangrijk om daarmee bij te dragen aan de goede, professionele sfeer en efficiënte processen. Ons team zit vol gepassioneerde leraren die echt het verschil maken. Dat is fantastisch!’

Ja, ik wil solliciteren op deze vacature

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1800 tekens resterend
Sleep bestand hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Terug naar vacatureoverzicht