IMG_4375 (2)

Leerkracht

Leerkracht zijn bij OPOZ betekent samen in ontwikkeling zijn. We investeren in het welzijn en de groei van onze onderwijsprofessionals. We bieden je goede begeleiding, een breed scholingsaanbod en volop ontwikkelkansen. Zo kun je op inspirerende en lerende wijze je vak uitoefenen. Iedere dag een beetje beter.

Bij OPOZ voel je de ruimte om in het onderwijs te zoeken naar dat wat het beste aansluit bij de kinderen. We willen kinderen optimale ontwikkelingskansen bieden en vinden het belangrijk dat kinderen gezien worden, zich thuis voelen en zich breed kunnen ontwikkelen. Wij geloven erin dat jij daar als leerkracht het verschil in maakt.

De leerkracht maakt het verschil

Bij OPOZ voel je de ruimte om in het onderwijs te zoeken naar dat wat het beste aansluit bij de kinderen. We willen kinderen optimale ontwikkelingskansen bieden en we vinden het belangrijk dat kinderen gezien worden, zich thuis voelen en zich breed kunnen ontwikkelen. Wij geloven erin dat jij daar als leerkracht het verschil in maakt.

Startende leerkracht

Ben je net afgestudeerd van de Pabo? Dan kan de verantwoordelijkheid voor je eigen groep een spannende stap zijn. Binnen OPOZ hebben we hier oog voor. Als startende leerkracht willen we dat je je veilig en vertrouwd voelt en je de ruimte krijgt om in de praktijk ervaring op te doen. Goede begeleiding is dan belangrijk.

Op school krijg je vaak een ‘maatje’ aangewezen die jou in de dagelijkse praktijk ondersteunt. Daarnaast is er de mogelijkheid tot begeleiding van een coach.

Ervaren leerkracht

Als ervaren leerkracht kun je bij OPOZ ook ‘iedere dag een beetje beter’ worden. We zijn een lerende organisatie en verwachten dat ook van ons team. Jij kunt het team tot steun zijn en bijdragen aan de ontwikkeling van de school. Door doelgerichte en positieve feedback versterken we successen en omschrijven we gewenst gedrag. Zo maken we elkaar sterker en gebruiken we elkaars talenten, kennis en expertise.